Det är viktigt att ha rätt golvlampor, både när det gäller belysning och för att få rätt stil på rummet. Rätt golvlampa kan ändra ditt rums karaktär totalt, från intetsägande och likgiltigt, till direkt mysigt, ombonat och välkomnande. En bra lampa ger rummet karaktär, och det är bra att välja med omsorg.

En golvlampa ger en bra allmänbelysning, men kan också användas för att lysa upp ett hörn.  Detta är bra om du vill ha en läshörna eller ett liknande utrymme, och en sådan enkel liten detalj som en golvlampa skapa ett tydlig avdelning i rummet, och ge det nyanser och olika, önskvärda egenskaper.

Det är alltså bra att välja golvlampor efter din personlighet och smak, och inte bara välja en generisk variant. Lampor är kanske inte det första man tänker på när det gäller inredning och design, men de har definitivt stor effekt på rummets utseende och stämning. Dessutom ska de bidra med funktionellt ljus, lite beroende på vad syftet med rummet är.

Köp golvlampor hos Lavanille

Det finns många olika sorters golvlampor att välja mellan, som passar alla olika smaker och plånböcker. Hos Lavanille AB hittar du ett bra utbud, och kan med all säkerhet hitta något som faller dig i smaken, oavsett vad du letar efter eller vad dina preferenser på området är.

Om din beställning är över 500kr så får du fri frakt. Om du har några frågor när det gäller deras produkter svarar deras kundtjänst gärna på frågor, antingen via mejl eller telefon. Du hittar mer information om dem och deras produkter på deras hemsida.

Bland de märken du kan hitta här finns bland annat House Doctor, Herstal ,PR Home och mycket, mycket annat.​