NYHETSBREV från Kulturkoppra november 2012

Den första snön har kommit (i all synnerhet på Branäsberget) och med den brukar tankarna på julklappar snart infinna sig. Vi på Kulturkoppra finns här för att hjälpa er i sådana bryderier, och i år tar vi i alldeles extra och erbjuder:

Paket 1: Hembygdspaket (Klippt och skuret ... II + Nordvärmländsk historia i fickformat + Arne Bergquist, pressfotograf ) för 200:- plus ev frakt.

Paket 2: Torleifs tre talskivor (Tänk, hôss dã va! + Nô hôrtt ifrå för + Kåserier och dikter) för 200:- plus ev frakt.

Paket 3: Dalbyordboken (tryckt upplaga) + Dalbyordboken (cd-rom) + Dalby i gamla tider för 400:- plus ev frakt.

Men det gäller att skynda på - priserna gäller bara över första advent, sedan är det slut på magin och livet går tillbaka till det normala.

Ni kan beställa dessa paket i nätbutiken. Böckerna/skivorna visas under ordinarie pris men i rutan för meddelande längst ner på sidan kan ni skriva vilket/vilka paket ni önskar. För lokalbefolkningen kan vi hänvisa till vårt varulager hos CT Plast på industriområdet i Sysslebäck.

Nya boken Mitt Nordvärmland som kom ut i somras finns kvar fast merparten av upplagan är såld. Vill du ha ett signerat ex så är det också möjligt.

första advent, 2:a december, finns bland andra Kulturkoppra utanför Konsum i Sysslebäck och ni är välkomna dit att göra era julklappsinköp. Kulturkoppra och CT Plast bjuder då på ris à la Malta.

Dalbys anor och ättlingar kan också bli en trevlig julklapp. Personer födda i Värmlands Dalby, Norra Ny, Södra och Norra Finnskoga eller släktingar till dessa har Margareta Kustus Forsgran samlat på denna skiva. Skivan finns i nätbutiken under cd för dator och kostar 500 kr.

Om vi inte skulle ses före jul, så passar vi redan här på att önska alla Kulturkoppras vänner en god jul och ett gott nytt år.

Carina B och Torleif S

---

Glöm inte att kika in på vår nordvärmlandssida www.nordvarmland.com.

Besök oss gärna på Facebook och bli vår vän där också. (Du behöver inte ha eget konto på Facebook för att se Kulturkoppras sida.)

 

Industrivägen 10
680 60 Sysslebäck
Telefon: 0564-105 23

www.nordvarmland.com
www.kulturkoppra.se
carina@kulturkoppra.se